Ga naar hoofdinhoud
‘Ik moet toch ook mijn klootzakje kwijt.' Bestel nu

Expeditie Jij brengt de kern van wie jij werkelijk bent naar boven.

Wie ben jij als je achter jouw masker kijkt?
Wanneer ben jij voor het laatst echt geraakt?
Wat drijft jou? Bewijsdrang of intrinsieke motivatie?
Wat gebeurt er als je jouw innerlijke kracht vol inzet?
Wat gebeurt er als je jouw innerlijke kracht vol inzet?
Ben jij regisseur van je eigen leven?

Tijdens deze 4-daagse Masterclass in Barcelona ruim je alles op wat niet meer voor je werkt en maak je schoon schip voor de toekomst.

Bekend van

"Het verleden heeft invloed op het heden, maar jij hebt invloed op de toekomst"

Ons levensverhaal is ‘geboren’ in onze jeugd en de (onbewuste) patronen die hieruit zijn ontstaan, zijn soms dienend aan ons en soms zitten ze verdomd in de weg van ons levensgeluk.

Ongemakken dekken we het liefste toe, de automatische piloot neemt het over en we dragen allemaal dezelfde pijn. Zo zitten we nou eenmaal in elkaar en zo houden we het goed lang vol. Maar intussen ontstaat er gedoe op het werk, in de relatie met onze partner en onzekerheden in het ouderschap.

Dan wordt het hoog tijd dat je kunt het stuur overneemt van de automatische piloot. Tijd voor andere keuzes en stil te staan bij wat jij werkelijk belangrijk vindt in het leven. Waar ben jij anders in jouw verhaal?

Op welke vraag zoek jij een antwoord als het gaat om jouw toekomst? Om daarachter te komen en een stap te kunnen zetten in het aankijken van wat werkt en wat niet werkt, is het nodig om stil te staan bij jezelf en los te komen van alles wat jou daarin afleidt.

Ik wil mee

Voor wie is Expeditie Jij?

Om in het licht te kunnen staan moeten we onze schaduwkanten kennen en herkennen.

Je merkt dat je steeds weer in dezelfde patronen belandt en dat je daarin vastloopt in plaats van dat je verder komt.
Je wilt meer grip krijgen over wat jij werkelijk belangrijk vindt, zodat je dat ook zonder schuldgevoel kunt uitdragen naar anderen.
Je wilt je grenzen leren bewaken zodat je je eigen koers kunt houden en een gezonde relatie met iedereen om je heen kunt hebben.
Je wilt een gezonde en veilige relatie met jezelf hebben, zodat je je niet laat afleiden door het oordeel van een ander.

25+

Magisch

25+

Live changing

25+

Verbindend

Zij gingen je voor

Voor mij was Expeditie Jij connecties the dots. Na deze 4 dagen vielen alle puzzelstukken voor mij ineen. Ik snapte ineens waar de dingen waar ik constant tegen aanliep, de mega verwachting van mezelf om altijd te moeten presteren vandaan kwamen. En dat ik dit nu mag loslaten. Dat ik be zo waardevol ben gaan voelen in alles wat ik doe in het leven, dat had ik nooit durven dromen dat dit op deze manier naar buiten zou komen.

Micheal Graste
35 jaar

Expeditie Jij leidt tot een heldere kijk op jezelf, verlossing van belemmerende overtuigingen, betere keuzes in jouw leven en nog zoveel meer.

Anouk Smulders
48 jaar

Expeditie JIJ is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Het biedt inzichten niet alleen over je zichtbare doen en laten, maar dankzij de allround aanpak die door Meta c.s. is bedacht, ook over de onzichtbare patronen die wij als mens gedurende de tijd onbewust hebben ontwikkeld. Tijdens de dagen, wordt je uit je comfort zone gehaald op een manier zodat je je volledig durft over te geven aan je diepste zijn.  Het mag tijdens Expeditie JIJ echt een keer over jou gaan. Voor mij is het een start geweest naar een nieuw begin.

Philip Kaaijeveld

Voor mij is Meta dé expert. Toen ik in haar Expeditie JIJ stapte, werd ik weer bevestigd in hoe waar het is dat je leven een vervolgverhaal is. En door de tools, de kennis, de liefde voor haar vak en voor de mensen die zij begeleidt, ben ik weer een stap dichterbij mezelf gekomen, zowel privé als ondernemer. Met Meta wil je op expeditie. Absoluut.

Pauline de Wilde
50 jaar

Tijdens de 4-daagse Masterclass van “Expeditie Jij” ruim je alles op wat niet meer voor je werkt en maak je schoon schip voor de toekomst. Waarin jij centraal staat en keuzes maakt vanuit jouw kernwaarden die tijdens deze reis helder zijn geworden.

Arjan van Oosten
54 jaar

Deze experts gaan je helpen

Tijdens de 4-daagse Masterclass van “Expeditie Jij” ruim je alles op wat niet meer voor je werkt en maak je schoon schip voor de toekomst. Waarin jij centraal staat en keuzes maakt vanuit jouw kernwaarden die tijdens deze reis helder zijn geworden.

Meta

Oprichter & Coach

Map

Co-Lead Coach

Myrna

Gastdocent Yoga

Liza

Muzikant

Expeditie Jij brengt de kern van wie jij werkelijk bent naar boven. Een heldere reis naar binnen in een groep gelijkgestemden. Onder begeleiding van een bevlogen en ervaren team.

Masterclass Expeditie Jij

30 november t/m 3 december 2023 in Barcelona.

4 dagen inclusief overnachting in La Finca Barcelona
(excl. vliegtickets).
Transfer van en naar de Finca vanaf het vliegveld.
Elke ochtend met yoga en meditatie.
Dagelijkse intensieve coaching.
Tijdens deze dagen zal er gewerkt worden met Familieopstellingen.
Ontbijt, lunches en diners bereid door privé chef John.
Live muziek.
Terugkomdag in Naarden met een exclusief diner.

€ 1,975.00

In loondienst? Bespreek de mogelijkheden voor een vergoeding op je werk.